Din lokale tømrer i Gilleleje og resten af Nordsjælland

Er du på udkig efter en tømrer i Gilleje omkring Nordsjælland, der kan udføre dit næste byggeprojekt, så er du landet på den rigtige side. Hos KBI Enterprise får du nemlig rutinerede og professionelle tømrere til din opgave. Vi sætter en stor ære i at levere arbejde i høj kvalitet, der står færdigt til den aftalte tid. Vores tømrermester dækker Hillerød og resten af Nordsjælland – det gælder både større og mindre opgaver.

Al slags gulvbelægning – Erfaren Tømrer i Nordsjælland

Inden for gulvbelægning er vores tømrer erfarne med al slags træmateriale, og i særdeleshed sildebensparketgulve, som ofte ses i ældre herskabslejligheder. Vi udfører både hele belægninger og reparationer i hele Nordsjælland og København. Vi tiltræder gerne dit projekt som tømrermester, både i forhold til rådgivning og den udførlige del af arbejdet.

Tagrenovering – Tømrer i Gilleleje

Er det taget, der skal skiftes ud eller renoveres, så er KBI entreprise din garanti for at arbejdet bliver udført let og professionelt. Vores tømrer er uddannede og rutinerede inden for tagrenovering og andre tømreropgaver. Vores tømrermester i Nordsjælland giver dig en udførlig plan over arbejdet, så du både er bevidst om pris og deadlines.

Lav en AB-forbrugeraftale med din tømrer i Gilleleje, Nordsjælland

Specielt gennem store tømreropgaver er det rart at have en klar aftale om arbejdet og dets udførelse. Derfor kan du naturligvis indgå en AB-forbrugeraftale med KBI Entreprise, når vi står for dit byggeprojekt i Nordsjælland eller København.

Vi påtager os alle typer opgaver inden for tømrer- og snedkerfaget i Nordsjælland. Vi har særlig ekspertise i gulvbelægning, tagreparation samt renovering af sommerhuse. Hvis du brænder inde med nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores tømrer i Gilleleje, Nordsjælland på +45 28 76 91 96. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.